Waterfall braid!



Såhär blev det då... tycker verkligen om den här sortens fläta, riktigt fin! Man inbakar där uppe och där nere släpper man den slingan som redan är i flätan och tar en ny, som inabkning men man släpper det man redan hade. Ganska enkelt om man inte gör på sig själv, då blir det lite klurigt. ;)

Nu kommer våra gäster så ha en bra valborg! (:

Copycats!


Depend har nu släppt sin sommarkollektion på facebook, och lade då märke till att det här var väldigt likt marzipan! Det är ännu mer likt på swatchen de lade ut, hmm. Kicks har ju också släppt ett, men det var mer skrikigt. Det här känns bara som en kopia på det omtyckta lacket och att detta inte kommer bli lika stor succé... men vi får väl se! (:

Valborg!

Fixade om naglarna på nån halvtimme, inte jättevackert men fick en liten idé som jag var tvungen att prova... bättre än inget. :D

Har målat gul akrylfärg lågorna och sen svampat lite random orange/rött. (: Det duger!

Kommer kanske upp hår/smink senare, har gjort en vattenfall för första gången och det var lite svårt på sig själv men kanske visar den ändå. (:

Kicks sommarkolletion

Var ju och shoppade igår, fast det hade jag glömt för köpte bara present till min syster som fyller år på onsdag... men iaf så så jag att Kicks har fått in både läppglans och en otroligt fin sommarkollektion!

Det gröna heter Gröna Lund och jag tycker det är jättefint! Kan tycka det är lite likt Marzipan men det är en neonigare nyans, måste haa. :D

Kladdat lite

Såg hungerspelen igår, såå bra var den! :D Hade inte riktigt tid att göra nåt men kladdade lite eld på naglarna... gör nog om det till Valborg imorgon. ;)


Kommer nog upp nya imorgon!

Städat lite!


Efter att ha haft dem i en stor röra i flera månader har man då städat lite i nagellackslådan. :) Räknade också, vet inte om det var alla men jag fick det till 80 + 5 nagelvårdsflaskor + 18 akrylfärger. Har inte köpt nagellack på jättelänge, har faktiskt väntat till i sommar då jag ska köpa alla kollektioner. (:

Förresten, jätteledsen för att jag har bloggat så dåligt, men nu kommer jag börja igen! Förlåt mina små strumpor, men för er skull kommer jag bli jätteduktig nu. ♥

Hos corre

Orkade inte blogga igår, lite upptagen. ;)
Sitter just nu och får håret lockat av corre, hon är så snäll! Är hos corre med hannis och emelie och corre såklart. Ska på disco snart!

Aja hinner inte blogga mer just nu så ha en bra kväll pöss- <3

Världens finaste swatches

Valde en blogg idag, en av mina favoritswatchbloggar. Så hiiiiimla många sjukt sjukt sjukt vackra nagellack som man bara dör åt och bara VILL HAAAA.

KLICKA HÄR

Förresten sitter jag här och är mycket glad och stolt. :D Är klar med första kapitlet i min mattebok så bara 5 kvar nu tjoho... och så lite annat. Är lite allmänt glad och mest för att jag har så bra vänner haha jag vet inte varför jag känner så just idag men det har jag! <3

Visste du att...

  • Olivolja är bra för naglarna?
  • Mäns naglar växer snabbare än kvinnors? (Orättvist!)
  • Man kan avgöra mycket på hur naglarna ser ut? (Sjukdomar, kost, tålamod, kreativitet, konstnärlig förmåga med bästa respektive sämsta handen m.m.)
  • Naglarna är en slags hud, eftersom de består av keratin?
  • Naglarna växer snabbare på sommaren?
  • Naglarna växer snabbare när man är gravid?
  • Naglarna växer snabbare när man är förkyld?
  • Fingernaglarna växer snabbare än tånaglarna?
  • Naglarna mår bra av att masseras eftersom det sätter igång blodflödet?
  • Man började ta hand om naglarna för ca. 5000 år sen i Egypten och Kina?
  • Naglarna växer fortare på natten?
  • Det tar ca. 6 månader för en hel nagel att växa ut? (I snitt)

Vet inte om allt detta är sant, att de växer snabbare när man är förkyld är jag inte säker på, har hört det och även upplevt det nån gång faktiskt (:

 

Pöss!


Konadtisdag!

Idag introducerar jag konadtisdag, samma som holofredag, glittertorsdag, pink wednesday och stickersmåndag men nu med Konad. Gjorde en gammal lillasystersnaglar-manikyr, ååh vad jag saknar hennes blogg. Nån mer som läste den?

Jättelätt att göra, bara måla vitt, svampa neonfärger och så Konad special white och M57. (:

Anna, haha jag kan fixa dina de behöver nog det! ;)

Förresten sitter jag här och gråter efter Mikes begravning wää han är död. :( Men nu ska jag sova pösspöss.

Isadora trendnails


Bildkälla
Älskar Isadoras nya lilla kollektion! Många är gamla, har 4 av dem sen innan. :) Men de är riktigt fina, även om jag saknar en lite knalligare grön. Men visst är Bananas, Aloha och Blue lagoon väldigt fina?

Random facts

Nu börjar ännu en toppendag lida mot sitt slut, bara Desperate housewives och lite nagelmålning kvar nu.
Riktigt underbar ridlektion idag, fick ett piggt sto idag och trodde det skulle bli lite jobbigt men gud vad jag älskar henne! Så härlig galopp. Annars har jag spelat rugby idag haha det var rätt kul! Och så har vi haft vikarie typ hela dagen och kollat på en massa film.

Aja nu hade jag tänkt skriva lite random sanningar om mig.
  • Jag har fobier för knappar och fotbollar
  • Jag är ungefär 170 cm lång
  • Jag äter konstant och hela tiden... mums mat! :D
  • Jag är jättesmart! :D Har typ alltid rätt på alla prov och jag vet inte hur jag gör för jag pluggar inte direkt mer än de flesta andra men så är det iaf.
  • Jag älskar mig själv och har alltid gjort. <33333
  • Jag har naturligt platt hår.
  • Jag har haft lugg typ så länge jag kan minnas.
  • Jag har jättesvårt för förändringar!!
  • Thea vill att jag ska skriva ett inlägg om henne men hon får inget sånt idag men iaf en puss till dig Thea pösspöss :*
  • Jag har världens bästa vänner! <3
  • Jag älskar mina läsare och speciellt när ni kommenterar, speciellt den nöjda personen som vet vem hon är (:
  • Jag är en mycket stolt smålänning!
  • Jag älskar Desperate housewives!
  • Jag sätter alltid hårda krav på mig själv.
  • Jag är ganska lat... och orkar inte skriva mer om mig nu så se till att kolla på Desperate housewives nu!

Gaga quote

Do not allow people to dim your shine because they are blinded. Tell them to put on some sunglasses, cos we were born this way - Lady Gaga

Hinner inte blogga mer ikväll för ska sova nu men imorgon godnatt. <3

Stickersmåndag

Idag målade jag mina tånaglar och satte på lite stickers för orkade inget annat. Och då kom jag på en jättebra idé som vanligt, alla mina idéer är toppen.
Har ju berättat för er om holofredag, glittertorsdag och pink wednesday. Nu introducerar jag stickersmåndag! Man har ju en massa stickers hemma som man tycker är jättefina men vill inte använda för man tycker det är så tråkigt och enkelt. Men nu har jag kommit på ursäkten: måndagar! Man pallar ju bara inte på måndagar så då är det ju jättebra. :D


Fult målat och fula nagelband men stickersen är fina och Fiji är fint. :D

En bra dag!

Hellu! Just nu sitter jag här och är helt happy face för min dag har varit så bra! Imorse såg vi en sån här gammal tv-serie som heter Kött på benen. Den är för barn, brukade kolla på det när jag var liten. Har fortfarande deras signaturlåt i huvet, hehe lite jobbigt har haft det hela tiden. Sen slapp vi matten yey.
På idrotten idag sprang vi långdistans, 1600 meter och det gick ju jättesnabbt så vi fick göra vad vi ville. Jag och Thea fick våra dreams come true och fick hänga i ringar! :D Det var rooligt längesen man gjorde det. <3

Sen hade jag alla rätt på engelskaprovet och så vann jag en frågesport om böcker på svenskan haha kände mig så smart. :D

Träningen idag var också jättekul fast jag fick lite mer ont i min tumme igen och så är jag allergisk mot tejp så min hand är rööd som en clownnäsa och kan inte tejpa handen. :(

Och sen de senaste timmarna har jag suttit i min onepiece och räknat lite matte och målat tottisarna (visar sen) och druckit lite smoothie som jag gjorde. Lite pinsamt var det när jag satt i onepiece i köket och så gick det förbi en i min paralellklass 3 gånger och jag ville bara gömma mig under bordet haha.


Det var min dag pööss. <3

JAG ÄR HEMMA!

Hemma från Skövde nu dåå, gick till A-slutspel det var bra. (: Ni får gissa hur det gick sen för nu ska jag visa min systers naglar som jag gjorde i fredags.
Valde ut lite random pics så alla är inte tiptop.




Ja gjorde det på typ en kvart men det står Brynäs och sen två ishockeyklubbor i kors med en sån där... vad heter det... puck! Det ser ut som små fina gubbar men skitsamma. :D

För er som inte är så uppdaterade när det kommer så är Brynäs ett ishockeylag från Gävle tror jag som vann SM i torsdags och min syster gillar dem... hon är hockeygalen. (:

Pallar inte måla om mina nu så det blir nog konadtisdag på tisdag.

Åhjuste bellis Niall är min oki!

Skövde!

Om typ en halvtimme åker jag till Skövde på basketcup, fixade naglarna igår. ;)


Hinner inte blogga mer nu, kommer hem på söndag. Pöss!

Grattis till mig

Oj, hade faktiskt glömt bort det här, men idag är det ett år sen jag skaffade min första blogg! (:
Det är ju helt sjukt.
Jag vet inte riktigt varför jag skaffade blogg från början. Jag hade inte direkt något att blogga om. Det var typ först efter två veckor som jag målade mina första naglar och började blogga om det. Sen efter ett tag så var det lite sånt att jag skulle flytta och sånt så jag fortsatte blogga för det och sen skaffade jag en ny blogg, och sedan en blogg till. Ni behöver inte få veta hela min historia hihu.

Haha jag kommer typ inte ihåg mitt liv innan jag började blogga, det har ändrats så himla mycket... jag hatar faktiskt förändringar men jag måste säga att det har förändrats till det bättre!


Mina första naglar

Nu ska jag kolla på tv och så lite plugga och så lite packa till Skövde. Åker i övermorgon!

Veckans blogg... och lite hälsningar

Veckans blogg blir denna vecka den här bloggen. Tyckte hon hade jättefin inspiration så kolla lite. (:

KLICKA HÄR

Och det här inlägget ska även tillägnas lite andra personer.

Först och främst Emelies gammelfarmor som gick bort igår, 98 år gammal. Jag kände inte henne, men vila i frid. ♥
Och Mike i Desperate Housewives... R.I.P.

Och så lite födelsedagar!
En jag känner som fyllde år igår
Och så pappis som fyller år idag
Och så två som fyller år imorgon
Och så min kusin som fyller år i övermorgon
Och så mitt kusinbarn som föds om några dagar! (:

Nu kom alla jag känner med här typ, men ja.
Ha en toppenkväll, pöss! ♥

Anmäl!

Hellu!
Idag är jag jätteglad och jag vet faktiskt inte riktigt varför eftersom en del saker har gått rätt dåligt för mig idag... men det är skitsamma jag är ändå glad! :D
Och just nu kom jag på att anmäl är ett väldigt konstigt ord. Anmäl, anmäl, anmäl, anmäl, anmäl er till veckans blogg idag! An mäl anmäl. An mäl. An mäl. Anm äl.

Okej, okej, jag ska sluta spamma nu. ;) Anmäl er till veckans blogg idag så väljer jag imorgon!

Nu ska jag plugga matte + historia inte så kul fast ändå för jag är glad! (: Och sen ska jag se Desperate housewives missa inte det! Och sen ska jag fixa håret och så kolla mina drakar och så sova. Pöss! ♥

Hunger games nails

Skulle egentligen sett Hungerspelen igår men det blev ju inte så eftersom jag inte hann. Men jag målade naglarna ändå, glömde lägga upp dem och råka förstöra dem lite men jag tycker de är helt ok ändå. :D

Har inte topplack så det är lite fluppigt men skitsamma. ;)

Och så en suddig så ni verkligen får se Black Galaxy. Åh herregud vad jag älskar det. <3

ORLY PÅ KICKS

Omg dog idag när jag såg det här, men hade glömt bort det tills nu. ORLY FINNS PÅ KICKS!
De kom in typ... idag eller igår eller kanske i förrgår. Jag vet inte. Men de fanns på Kicks på nova idag!
Kicks och Åhléns tar nu in nya Orly smartgels, ett sätt att skapa gelnaglar hemma själv. Hm, nu ska jag försöka förklara det här så vi får se hur det går.

Vad du behöver för att göra smartgels:
LED-lampa (249 kr)
Smartgels starter kit (795 kr)
Smartgels-färg (179 kr) 12 färger
Och det bästa är nästan att de tar in 12 minilack i samma färger som smartgelsen, Orlys populäraste. Orly har ju aldrig funnits i Sverige innan så det är ganska spännande. (:

Och för att göra Orly smartgels är det en massa förberedelser och sånt, men för att alla ska fatta nu så förklarar jag det så här: Du förbereder och fixar, sedan fixar du gelen och härdar den i LED-lampan. Sedan lite efteråt och sen är du klar med en manikyr som håller 2-3 veckor om du gör rätt.

Och eftersom gelen inte försvinner med nagellacksremover, kan du t.ex. måla med en neutral färg och låta den stärka naglarna, sedan måla vad du vill över. Eller ta en fin färg på gelen och sen fylla i utväxten med minilacket som är exakt samma nyans.

Hoppas ni fattar nu, haha. ;)


Är du nöjd nu Annis?

Om inte så kommer det imorgon en swatch, en design, kanske tånaglar och kanske en Hungerspelssminkning. Godnatt. <3

Hair donut

Ska visa hur man gör när man sätter upp en hair donut nu. Glömde köpa blonda hårnålar så det fick gå med lite olika. Fattar inte vart dem tar vägen men de försvinner när man använt dem en gång iaf. ;) Fick använda lite hårspännen också...

Du behöver:
En hair donut
10-15 hårnålar
En tofs

Gör så här:

Sätt upp håret i en hästsvans. Sätt den inte för lågt, då finns det inget hår under att fästa hårnålarna i.

Sätt på donuten.

Ta en hårslinga från hästsvansen, dra den runt donuten och fäst den med en hårnål.

Ta en till slinga och fäst den bredvid.

Fortsätt med fler slingor.

Tills du är klar med hela! Men vad ska vi göra med håret som hänger ut? :o

Jo, man tar håret och virar det runt hela donuten, och fäster det på 1 eller 2 ställen. Ni ser ju att en del hår trillar ut, men det kan man fixa med lite så stylingspray eller mousse.

Lite tips:
När du ska fästa håret där bak, luta huvudet framåt så blir det lättare.
Använd hårnålar i din hårfärg.
Ta inte för stora slingor med hår.
För att få på donuten, trä handen genom den, ta håret och dra det igenom hålet.

Såå, klar! (:

One direction! ♥

Sitter och kollar på kvällen är din nu, och one direction ska vara med så missa inte det! (:

Niall är bäst okii... ♥

Nya naglar blir det sen om jag pallar haha.

Bowchicabowow

Hade tänkt visa hur man gör en sån här hårrosett. Har hittat på den här varianten lite halvt själv, tittat på tutorials och sen förenklat den till ett minimum. Går ganska snabbt att göra också, tar bara några minuter och det blir bra på första försöket.

Du behöver:
2 tofsar (gärna i din hårfärg, men går utan)
1 hårnål (gärna i din hårfärg, men går utan)

Gör så här:

Sätt upp håret i hästsvans.

Ta en annan tofs och sätt upp en knut med det resterande håret framåt.

Dela upp knuten i två delar.

Ta det resterande håret och dra det bakåt. Fäst det med en hårnål där bak.

Såå, det är faktiskt jättelätt så testa nu! (:

Glass och donuts

Annis ville att jag skulle blogga mycket idag så det blir väl några inlägg då. 4 minst. :)
Och min lilla andra klasskompis kan sluta klaga på att jag uppdaterar som en strumpa! :p

Jag och Emelie var på Nova idag, och förutom presenter till mina päron som fyller år på onsdag-torsdag har jag bara köpt glass och donuts. Glassen var Ben & Jerry's, den var god. :D Och så en donut på glitter, en hair donut! Kostar egentligen 80 kr och jag har velat ha en jättelänge och så kostade den 20 kr idag så jag köpte en hihi.

Sämst bild, svårt att fota bakom huvet + dåligt ljus + beskuren.
Snart kommer två tutorials upp, om hår. En donut och så en rosett. :)

Bli brunare utan sol

Hellu!
Nu är ju sommaren snart här så nu tänkte jag tipsa om lite färger på nagellack som får händerna att se lite brunare ut.

- Korallfärgade funkar jättebra, väldigt populärt på sommaren med typ rosa och orange.
- Ljusrosa är också bra, om det är rätt nyans.
- Vitt är snyggt när man redan har lite bränna, fiin kontrast blir det!
Mina favoriter:


OPI Alpine Snow

Kicks Frosted Cupcake

Essie Fiji

Mavala La Paz

Mavala Nice

Depend 248


Tack!


Asså gud vad många fina kommentarer jag fått på mina senaste naglar! Inte bara i bloggen utan i skolan och så också. Fast jag får ju alltid det i skolan men extra många. (:
Ville bara säga tack till alla mina läsare, har inte så jättemånga men jag älskar er allihopa!

Och förresten, jag har lärt mig hur man tar screenshot på mac lalalaal! Kringelsaken + shift + 4 och så kan man välja område också :D

Bellas blogg
Annies blogg

Depend magnetisk

Såg hos Annie att Depend släpper en magnetkollektion om några dagar. :o Lite sent kanske tycker jag, fast kansske köper nåt ändå eftersom jag inte har nåt. Magnetlack börjar ju bli en aning gammalt, även om ingen i lilla Sverige utom då loreal med star magnet för några år sen har lanserat det. Flaskan ser lite annorlunda ut.

Haha gud vad fult det var med ett litet band med magneten på. Förlåt men asså det var faktiskt inte snyggt. ;)

Color riche le vernis


Någon som lagt vantarna på en av de 60 nyanserna som finns av de här nagellacket än?
En av L’Oréals nyheter, eller ja inte så nytt längre. Jag tycker de är rätt fina, men jag kommer aldrig köpa något. Har inga nagellack av L’Oréal för jag gillar inte dem... och de är med på typ alla listor på företag som testar på djur. :)

Veckans blogg

Har inte bloggat på typ 2 dygn, har varit i skolan, sen hos Emelie till typ kl. 7-8, sen kommit hem och räknat matte/pluggat engelska. Båda dagarna. Men nu ett litet bloggtips jag valde själv.

KLICKA HÄR


Världens bästa blogg typ älskar den så fina naglar! (:


Stukat tummen

Sitter just nu och skriver med vänster hand för jag stukade min lilla högertumme idag på basketträningen. :( Eller ja, den är inte så liten längre, den har svullnat upp till XXXXL typ. Det är faktiskt jättejobbigt, kan inte skriva och sånt aah. Jag borde kanske inte klaga över ett litet stukat finger, men hallå tummen är typ hela min högerhand eftersom de andra fyra är helt odugliga utan den. Om den inte läker till imorgon kan jag inte rida, inte skriva, inte spela piano och inte måla naglarna.

Haha tjockistumme...
Hur som helst så provade jag en liten sak jag läste i min Växjökompis Tinas blogg imorse, för fin hy och sånt. Så nu ska jag dela det med er för det var bra. Fast ni kanske redan känner till det, men här kommer en liten påminnelse isf.

Du behöver:
Kastrull
Vatten
Skål
Rengöringsgrejs för ansiktet
Ansiktsmask

1. Rengör ansiktet
2. Koka vatten i en kastrull
3. Häll det i en skål (eller inte, men jag gjorde det)
4. Sitt med en handduk över huvet utan att täcka ansiktet med den i typ en kvart
5. Lägg på ansiktsmask
6. Ta bort ansiktsmasken
7. Klar! Tack Tina för tipset (:

Mot Emelie nu då

Ska snart till Emelie och sen har jag tränng lalalal. Ikväll ska jag måla mina tånaglar så de får ni se på onsdag.

Blev äntligen av med lockarna i håret imorse, haft det 3 dagar nu eftersom jag lockade om i förrgår och det fick vara kvar igår också. Ibland tänker jag att jag skulle vilja byta ut mitt platta hår mot lockar, men nä. Jag föredrar att ha det platt. Även om lockar är fint.

Inte bästa bilden menmen...
Nu ska jag äta och sen ska jag till Emele pöss! <3

One direction nail art

Har velat göra det här ett tag, men det har aldrig riktigt blivit av. Men när Annie gjorde det så fick jag en liten påminnelse så nu har jag spenderat 3-4 timmar på att lyssna på one direction och måla de här naglarna. (: Är gaaanska nöjd, men högern blev ju ofc fail som vanligt. ;)
Gjorde lite collage idag för jag hade tråkigt! :P






Tog typ 30 bilder idag hihi.
Jag är lite kär i de här naglarna, de blev ju inte perfekta men jag gillar dem. Speciellt Niall, haha jag älskar Niall han är så söt. :p  Harry och Liam blev jättefail eftersom vänsterhanden målar + råkade förstöra typ 3 gånger. Aja gillar inte dem så mycket ändå fast de sjunger typ mest i alla låtar. Louis (tummen) blev typ bäst.

Vem gillar ni mest i One direction?

Skrubbeliskrubb

Det här har jag velat blogga om jättelänge men glömmer alltid bort det, hahah. En liten skrubb jag läste om hos Emelie men som ganska många bloggar om. Den är iaf jätteenkel att göra, fast jag har bara provat en gång och det var hemma hos (en annan) Emelie. Vi hade dock ett lite annorlunda recept. ;)

Receptet:
3 msk olivolja
1¼ dl socker
2 msk flytande honung


Blanda ihop allt antingen i en skål om du tänker använda allt eller i en liten burk. Använd på läpparna, nagelbanden, hälarna, armbågarna, ansiktet eller var som helst. :)

Kommer nog skriva lite fler hemmagjorda skönhetsproduktsrecept, detta var ju jätteenkelt men kan lite fler mer komplicerade. Snart åker jag till mina kusiner. Ska sova där, men först: Glad påsk! Eller borde kanske säga God jul, eftersom det snöar...

Minipåskägg

Min mammas gamla kompis var här ikväll och hade med sig sina barn, en kille på 5 år och en tjej på 8 år. ;) De såg mina naglar och båda ville ha likadana, haha. Det blev ju lite mindre såklart, men det blev okej.

Vänstra är tjejens, högra är killens. Ganska lika händer va? :)

Jag tror aldrig jag målat så små naglar innan, mina har aldrig varit så små när jag målat dem. :o Har aldrig målat en killes naglar heller, haha.

Förresten så lockade jag hela håret idag, typ år sen jag gjorde det.

Borde locka det oftare, älskar att ha lockigt hår ♥ Annars är mitt hår helt platt naturligt...



Förresten tack Agnes för den fina kommentaren ni läsare är för söta. :*

Påskägg

Nya naglar idag. ;)



Inte bästa bilderna... ser bättre ut IRL.
De här var faktiskt väldigt enkla att göra, ser ut att vara ganska många färger men jag använde bara typ 12. Man skulle kunna minska ner antalet till 5 faktiskt, jag har använt olika nyanser av samma färg och sånt också... ser ut att vara många mönster också först men kolla noga så ser du att det bara är 4 olika mönster på varje nagel, och mönsterna är samma på alla naglar fast på olika ställen, färger och storlek.

Fick förresten en Depend art liner i mitt påskägg tillsammans med godis yey! Tycker Kiss är sjukt dåliga, ska byta typ alla mot Depend.

Ha en bra kväll och ät mycket godis pöss. :*

Steg-för-steg: kycklingar

Orkade inte blogga igår, var med Emelie och gjorde annat. Läser fortfarande hungerspelen, jag läser om dem för jag har inte trean haha. Har läst ettan 2 gånger nu och nu ska jag läsa tvåan igen fast jag läste den i helgen senast... eheheheh.

Här kommer iaf en steg-för-steg till kycklingarna jag gjorde.

Måla naglarna vita.

Måla gult på olika ställen med sick-sack-mönster där det gula slutar.

Måla ögon med dotting tool eller tandpetare.

Måla näbb.

Top coat och sen är du klar! Jag tog ett matt men det blir lika fint med glansigt.

Såå, visst var det jättelätt? :) Man behöver inte bara ha tråkigt på långfredagen så ha lite kul och måla såna här. (:

Kycklingar!

Förlåt att jag inte bloggat på läääänge, jag vet att ni har saknat mig men nu är jag tillbaka. Haha, nej jag skojade bara. :) Har befunnit mig i en liten dygnet-runt-dvala de senaste två dygnen och läst Hungerspelen varenda ledig minut. Har läst ut tvåan, gjorde det på en dag, och läste ettan för några veckor sen så nu har jag börjat med den på engelska. Den är faktiskt väldigt lättläst, tänker inte ens på att den är på fel språk för OMG vad bra den är!

Aja lyckades slita mig igårkväll för att måla mina naglar och detta blev resultatet.



Inte så jättelyckat haha! :)
Kommer iaf en steg-för-steg imorgon om nån vill testa de är hur enkla som helst att göra. Man ska nog göra lite indre ögon än jag gjorde, blir gulligare. ;) Imorgon ska jag också svara på varför jag inte kan filma tutorials.

Nu ska jag gå och ta bort de här för imorgon blir det nytt, sen ska jag läsa lite Hungerspelen och fixa Dragonvale, sen ska jag sova! (:

Vinn foundation!

Lackat har just nu en liten tävling där man kan vinna en foundation från Lancôme. Åh vad jag vill ha den, haha värd typ 500 kr. :)

I färgen 03... tävlingen avslutas den 9 april.

Baslack

En liten fråga jag fick:
Saga
jag undrar om du skulle kunna tipsa om ett bra basecoat, behöver ett nytt så tänkte att du kanske har något tips?

Svar
Ja, absolut! Om du vill ha ett riktigt bra base coat så har essie kommit med en ganska ny serie. Tror det finns 6 baslack i den för olika behov. Jag har ett därifrån som är för normala naglar men hjälper dem växa lite. Jag tycker det är jättebra, det heter help me grow. Dock är det väldigt dyrt, 145 kr för 13,5 ml. :/

Ett annat jag testat som också är ganska bra är Sally Hansens Base top coat. Funkar bra som både baslack och topplack! Lite billigare, 105 kr för 13,3 ml.

Vill du ha ett riktigt billigt kan du ta Depends. Har provat det en gång och det är faktiskt helt okej! I den prisklassen är det ett av de bästa, skulle tro att det är mycket bättre än t.ex. Viva la divas. Tror Isadoras är ok, men i ml är det faktiskt dyrare än Essie. ;)

Hoppas du fick lite tips!

RSS 2.0