Vårens favoriter

Idag är det sista dagen på vintern, tjoho! Även skottdagen, eller a, det är den 24:e men ändå. :) Finns ju många fina vårkollektioner nu men jag hade nu tänkt visa favoriterna av de jag redan köpt/fått.

Sen hade jag lite roligt och redigerade lite i picnik haha... måste passa på eftersom det försvinner snart!

Haha...
Mina absoluta favoriter måste vara Essie Fiji (ljusrosa nära i bild) och Isadora Marzipan (ljusgrön långt bort i bild). De får absolut teama nån gång i en design. ;) Som ni ser är det bara orange, rosa, grönt och ett vitt men det är för att det är de färgerna jag älskar mest just nu. (:

Kommer nog göra en design i helgen med Marzipan, så fiint. :) Och på fredag blir det också en målning.

Veckans blogg

Hade tänkt köra med det här varje onsdag nu så ni kommer kunna anmäla er på tisdagen. ;) Den här veckan utser jag en som inte har anmält sig.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DENNA VECKANS BLOGG

En blogg med helt otroliga swatches, hon som driver den tar så sjukt fina bilder och äger hur många nagellack som helst! Överallt finns det typ varenda nyans av alla färger. Inte många nageldesigner, det är inte en sån blogg, men färgerna och bilderna är bara galet fina.

Jag är kär i min högerhand

(Tidsinställt inlägg, är i skolan)

Är kär i färgerna...
Åker bort på torsdag dock för det har inte hållt bra.
Det lila är H&M Mad about you, det orange är Isadora 713 South beach, det blåa har jag skapat själv med 2 blåa från Calar, det gröna är också skapat av mig med ett lack från Calar och gina tricot Have a bite och det rosa är Isadora 715 south beach.

Sommardesigner

Ska visa lite fler gamla designer som jag gjorde i somras... fortfarande nybörjare då men det börjar bli bättre haha. Fast fortfarande lika dåliga bilder tyvärr. :/


Ignorera tummen...


Mina naglar var nästan som längst på de här bilderna gaah. :( Sen klippte jag av dem.

Nu ska jag fixa ett tidsinställt till alla som har sportlov. :) Kolla in kl. 11 imorgon.

When life gives you a hundred reasons to cry...


...show life that you have a thousand reasons to smile.
10 år, haha naw. Första bilden i kameran.

Fila och polera

Här kommer lite tips om hur man ska fila och polera för att det ska bli rätt. Det är inga proffstips kanske så de flesta som hållit på med naglar ett tag känner nog til dem men alla som är lite nybörjare ska nog kunna få nytta av dem. ;)


Vanlig fil
En grov fil som nog de flesta känner till? Viktigt att ha en bra som är snabb och bra men inte så där kornig ni vet. ;) Jag har nog ungefär 40 såna här filar, de är jättebilliga. Kan vara bra att fila naglarna liite nån gång i veckan, det brukar jag göra. Vissa tror att det är bättre att fila, andra tror det är bättre att klippa. Jag föredrar att fila.

Såna här kan du hitta lite överallt, de billigaste finns nog på H&M. Kan även hittas på Kicks, Åhléns, Lindex, Cubus och andra affärer.

Glasfil
Är mycket skonsammare mot nageln än den vanliga filen men är inte så effektiv. Kan ändå vara ett bra köp eftersom jag tycker den iaf kan vara bra om man inte ska fila så mycket. Och den är mycket bättre för naglarna!

Är lite sällsyntare än de vanliga men Kicks har många sorter, finns även på Åhléns.

Poleringsfilar
Kan ha fler steg än 3 men jag använder 3-steg. ;) Oftast står det på dem i vilken ordning du ska använda dem. Annars ska du börja med den grövsta och avsluta med den finaste. Tar bort ridges och om man har en missfärgning som inte är alls djup kan även den gå bort. När du börjat med steg 1 måste du även fortsätta med de andra för att stänga nageln. Du kan även börja med steg 2 och sen göra steg 3. Eller bara steg 3. Alla filarna kan du använda ungefär 1 gång i månaden, nummer 2 och 3 kan du använda ungefär varannan vecka och nummer 3 ungefär 1 gång i veckan, den tar inte mycket så den kan du fila med ganska ofta. Kom ihåg att polera försiktigt, du ska inte sitta i flera minuter med samma nagel. ;)

Depend har bra såna här, H&M har också. Kicks har från sitt eget märke.

Hoppas det hjälpte någon. ;) Fråga på om ni undrar nåt.

Länkar?

Vill bara säga att jag gärna byter länkar i sidmenyn med vem som helst, nagelblogg eller inte! Kommentera bara. (:

Melinails

Som några av er nog har sett har jag gjort nya naglar idag. :)

De hamnade ju i headern. ;) Bilden i headern har Emelie tagit och bilden ovan har mitt stativ tagit. Älskar färgerna! Sen redigerade vi den så naglarna hamnade i fokus.

Vad tycker ni om headern då?

Steg-för-steg: Lacy spring

Här kommer då en steg-för-steg på naglarna jag gjorde i söndags om någon vill prova. :)


Tejpa halva nageln och måla nagelstärkare och baslack.

Måla rosa/grönt. Du behöver inte vara noga för du har ju tejp.

Ta bort tejpen när lacket har torkat lite.

Stämpla Konad.

Topplack och sen är du klar! :)


Om du inte har Konad kan du ju göra så här enkelt med en tandpetare.

Haha målade det lite snabbt med en pensel när det torkade så inte så fint. ;) Enklare med tandpetare.

Så, en enkel design som alla kan göra!

Casting + shopping

Idag var jag och 2 av mina kusiner på Burlöv center på shoppingrunda. Och så var vi på casting till modevisningen som är den 24:e mars! :) Det var rätt kul, vi kommer antagligen inte med men vi får se framåt veckan. ;) Min minsta kusin har nog stor chans för hon är rödhårig, 9 år och jättegullig. Stora fördelar alltså.

Lite shopping blev det ju såklart också. ;) Köpte en tröja på gina också men den var inte tillräckligt intressant. Aja puderborste, lite tofsar och MARZIPAN. Har ju letat överallt. :( Så himla fint, även om namnet inte är fint. Marzipan...

Snart kommer en steg-för-steg!

Fler designer

(Tidsinställt inlägg)
Några fler av mina gamla designer. 

Nybörjardesigner

Är ju hos mina kusiner nu så ska visa mina 5 första nageldesigner. De är jättefula. :( Ursäkta bilderna, de är tagna med mobilkamera, haha gjorde det i början.
Min första. Hemska nagelband...
Visar fler ikväll. (:

Lacy spring nails

Har redan visat de här i min gamla blogg men jag hade tänkt visa dem här också för jag kommer göra en steg-för-steg när jag kommer hem (på lördag).
Spetsen är Konad M57. ;)

Bloggdesign

Har bara fixat lite med bloggdesignen idag, Emelie har hjälpt mig hehe. Kommer fixa resten en annan gång. Åker iväg till mina kusiner om typ en timme så kommer ställa in lite tidsinställda tills jag kommer hem på lördag. (:

Bloglovin

Har bloglovin nu så följ gärna. :)

http://www.bloglovin.com/blog/3509560/melinails

Klicka på länken! :)

Min nya nagelblogg!

Om mig
Jag heter Melina och är 12 år! Föddes i maj i Växjö år 1999 men bor nu i Skåne som jag flyttade till för ungefär 4 och ett halvt år sen. Spelar basket, rider, innebandy och piano. Mer behöver ni inte veta för det här är faktiskt min nagelblogg och inte livsblogg. ;) Bara liite kanske.

Mitt nagelintresse
Jag har varit intresserad av naglar i 10 månader nu. Det började tack vare den här tjejen som målade så fina naglar. Såg hennes naglar på en liten tråkig hemsida jag var medlem på när jag var mindre. Jag målar sällan abstrakta designer, jag föredrar att måla designer som föreställer saker. :) Den här bloggen handlar mest om mitt nagelintresse men även om lite annat.

RSS 2.0