Lite svar!



Så först, tack för den gulliga kommentaren (och Bellas kommentar). <3

Sen till orly-lacken!
Hm, ska försöka förklara lite bättre. Orly smartgels är ungefär som ett nagellack, fast man bränner fast det på nageln med en lampa och det håller längre, upp till tre veckor.
Nej, det går inte att förlänga med dem, eftersom man behöver tippar eller formar för att förlänga. Enda skillnaden från ett nagellac är att man bränner fast det, behöver lite extra saker före och efter och håller längre!
Det är en ganska lång process man måste genomgå, det finns en steg-för-steg som står i förklaringen på Kicks hemsida och ser ut så här:

1. Börja med att rengöra nagelplattan med SmartGels Cleanser. Ha gärna en välskött och filad nagel som bas. 2. Lägg på SmartGels Primer för att neutralisera PH-värdet i nageln och möjliggöra en enklare applicering av Smartgelen. 3. Applicera SmartGels Base + Top 4. Härda SmartGels Base + Top i den smarta LED-lampan som du kan vinkla för att nå både fingrar och tår. LED-lampan drivs på batteri och kan med enkelhet bäras med. 5. Lacka enkelt med din favoritfärg av SmartGels. Härda sedan i LED-lampan 6. Applicera Base + Top som ett sista lager och härda sedan en sista gång i LED-lampan. Torka av överbliven vätska med remover Wipes. SmartGels Cuticle Oil och ett Top Coat.

Så i princip, du rengör, applicerar primer, tar base coat, härdar, applicerar färg, härdar, applicerar top coat. Sen lite rengöring och cuticle oil!

Finns även matchande nagellack, efter tre veckor får man ju lite utväxt så då fyller man i!

Hoppas det var bra förklaring, annars kolla Kicks hemsida och se vad produkterna gör! :)

Och så skorna
Jag har storlek 38-39 oftast, har 39 i mina nyaste converse. Har även ett par som är 37,5 som passar jättebra så det är lite olika. Sen har jag 40 i mina ballerinor från Thailand, men man vet ju aldrig med Thailands storlekar. ;)

Och converse dance lace är som en converse fast liksom en ballerina.

Visst är den bara såå snygg? Funderar på att typ beställa den om jag hittar på nåt pålitligt ställe. (:

Kommentarer
Postat av: Saga

Vet att du inte använder Seche Vite, men vilket top coat använder du? :) PS: du måste bara testa seche vite, ger en otrolig glans, torkar otroligt snabbt och lacket håller länge. :D



Sen har jag 1 fråga till:

Hur många nagellack har du?

Skulle du kunna visa alla dina lack, verktyg, dekorationer m.m?

2012-05-12 @ 16:26:00

Släng gärna iväg en liten kommentar! ♥

Vem är du? ♥
Spara ditt namn?

E-mail: (bara jag som ser)

Har du en blogg?

Skriv kommentaren här:

Kom gärna tillbaka! ♥
RSS 2.0