Cool as a cucumber

Här ligger jag i min säng med gurkor på ögonen! Eller ja bara på högerögat faktiskt för jag måste se lite vad jag skriver! Lite jobbigt för jag har svarta prickar i mitt vänsteröga sedan jag fick en kniv i det när jag var en plutt! Men nu ska jag sluta beklaga mig och komma till saken!

Skulle tipsa om den här ansiktsmasken som inte riktigt är från nåt märke men säljs på kicks och Åhléns. Den är peel-off och jag har köpt den flera gånger. Hjälper mig alltid när min hy känns hemsk och inte får vara det, typ idag och när jag skulle på modellaudition. Min hy känns matt och fräsch efteråt. Första gången man öppnar den tror man typ att nån hällt yes diskmedel i och skrivit att det är ansiktsmask för det är samma konsistens, färg och lukt, men när du testar upptäcker du att det definitivt inte är yes. :)

Undrar om gurkorna går att äta för jag är hungrig. :(


Cow nail art

Emelie tyckte jag skulle göra de här och jag har faktiskt tänkt på det innan så idag blev det kossor! :)


Proffs argan oil

Köpte den här imorse på h&m för 40 kr istället för 50, och jag tror faktiskt det var ett bra köp! Aldrig testat hårolja innan, har bara en massa balsamspray och värmeskydd och håret blir helt strävt av det... Kommer skriva en recension av håroljan om nån vecka typ! Ska nog sova nu vet inte varför men har blivit så trött på kvällarna sen vaknar jag 8 när jag är ledig och 6 till skolan, usch jag vill sova...


One direction dörr

Just nu sitter jag och fixar insidan av min garderob med one direction-bilder! Har velat göra något med alla posters länge men inte vetat vad, sen köpte jag lite tidningar i england och har typ 10 nummer av shout från innan och fick lite posters av Emelie. Så nu var det väl dags att sätta upp dem!


Ginas nagellack

Hejsan!
Så, idag var jag och shoppade en snabbis och köpte en sak jag ska visa sen, men jag var iaf inne på Gina. Ganska längesen jag var där, men iaf såg jag att de har riktigt fina nagellack nu! Och de har börjat sortera dem i rader också!

49 kr för 3-pack, 39 kr st.


Något abstrakt

Testade ett av mina nya primarknagellack i förrgår, ett sånt där som skiftar i grönt och lila. Kommer inte ihåg vad de kallas, typ multikroma eller nåt? Jaja jag kommer antagligen aldrig använda det igen eftersom jag nästan spydde av lukten uuuughh. Sen gjorde jag nånting på ringfingret också haha. :)


Cascade cool essie

Emelies naglar som jag målade igår med hennes nagellack. :)

Har ni förresten märkt att essie har tjockare penslar på vissa nagellack? De är asbra! :D


Skola imorgon

Imorgon börjar skolan och har skolfoto upp 6 imorgon godnatt! Mina naglar:


Klippt mig

Var och klippte mig igår, blev inte så nöjd faktiskt eller jag vet inte jag hatar alltid min frisyr i början... Men frisören visade typ tre cm men det kändes som att det blev lite för mycket sen... Jaja det växer ut det var typ såhär kort förra gången jag klippte mig sen växte det jättesnabbt. :)

Översta bilden är hur jag såg ut innan, mitten är hur det ser ut nu och den längst ner är hur jag såg ut förra gången. Haha nej jag skoja bara längst ner är hur det ser ut nu och och mitten är hur det råkade bli på bild. Gud vad rolig jag är! Nej men asså seriöst det blev jättekort. :(


Back to school

De flesta börjar väl skolan nu i veckan, vi börjar på torsdag men några stackare har väl redan börjat... Vet faktiskt inte vad jag ska göra för naglar men mitt bästa tips är de här från cutepolish!


Smink och sånt

Köpte en del skönhetsstuff i London, har hunnit testa dem lite nu så jag har valt ut alla riktigt bra saker jag köpte!

Primern är från witch och jobbar mot finnar och skyddar ansiktet från att bli förstört av allt smink.
Rouget från mua kostade ett pund och jag älskar det, färgen är jättefin!
Ögonfransböjaren köpte jag från primark för typ ett pund, den är rosa! :D
Hudkräm från simple, två pund 125 ml till ansiktet. Passar min hud. :)
Finnmedel från neutrogena, funkar!
Och mycket bra flytande concealer från collection 2000, i luv it!


Pedikyr

Köpte ett gulligt pedikyrset på H&M idag för 20 kronor, hade inga tåseparerare så det var bra. :)


Essie på H&M

Sov över med två kompisar inatt och sen var vi på liten shoppingrunda idag! Behövde träffa lite kompisar för var så lessen över att vara hemma, vi hade väldigt roligt. :D

Men iaf så har de börjat sälja Essie på H&M! 129 kr för vanliga och 139 för nagelvården.

Och en bild på oss på ur & penn!


I miss you

Så nu är man hemma... Började känna sig hemma i london och så åkte man hem, ååh vad jag redan saknar det! Blev lite ensamt när 4 åkte hem så det bara var jag och Emelie och våra mammor kvar men resan var kul ändå :)

Det här var det sista jag köpte inom nagelsaker.


Primark nail polish

Köpte 8 nagellack på primark idag, köpte typ lite annat också och kläder och skönhetssaker men det visar jag eventuellt när jag kommer hem. :)


Dagens inköp

Har nyss kommit hem till hotellet efter cirka 9 timmars shopping, ajaj i fötterna! Varit på hollister, m&m store, David & goliath plus gått regent street och Oxford street. Bara köpt två nagellack men behövde verkligen färgerna! :)

Kostade under 4 pund för båda, billigtbilligt.


London nail art wrong hand

Målat med fel hand, blev nåt enkelt.


London nail art

Vänsterhanden, målat med rätt hand. :) Tunnelbana, telefonkiosk, big ben, dubbeldäckare och London eye.


Fem svar

Hejhej, såg att jag hade fått några frågor som jag inte sett i appen men nu på datorn såg jag dem, har svarat men tänkte svara här också ifall fler undrar. :)
 
För det första, tack så mycket Sara! :) Ellinor, jag ska göra simpsonsnaglar, conversen är gjorda med en konadkopia från essence från tyskland. (:
 
Tack för mig, kommer upp londonnaglar imorgon samt fel hand på måndag, tidsinställda för åker imorgon!

Big ben nail art

Håller på med londonnaglar nu, alla är inte klara än men hade tänkt visa en. :)


100 nagellack

Igår så steg min summa av nagellack äntligen upp till 100, orkade inte vänta till London så tog 2 av mamma och ett av min syster. Ska visa hur jag förvarar dem nuförtiden också. :) Men det får bli en annan dag!


Olympic Games nail art

Målade dem igår hehe :) Kände att man var tvungen att göra lite os-naglar så gjorde ringarna, medalj, flagga, olivkvistar och en fackla. Är mycket nöjd för en gångs skull. :)


Depegnbåge

Håller på med en design just nu så den kommer ikväll! Men hade tänkt visa en swatch på det fina holografiska silvriga dependlacket! :) Bilden la jag upp på instagram också så det blir den redigerade versionen. Förresten skulle jag lägga upp ett inlägg igår men det publicerades inte så fixade det nu heh.


Eko shopping

Idag har jag spenderat hela dagen på att ta mig hem från Småland... Åt lunch hos farmor och farfar och sen stannade vi hos mormor så det tog hela dagen att ta sig hem. Stannade på nåt ställe som heter eko och shoppade lite, en ny lampa, 2 garnier fructis och två blå korgar. :) Imorgon blir det nagelinlägg, omg vad bra blogg.se-appen har blivit! Förresten har jag skaffat instagram, men jag tänker inte säga vad jag heter. :P


I bilen

Nu sitter jag i bilen och har tråkigt... Väntar på att nån ska vakna och smsa med mig. :(
 Blogg.Se är knäppt och vill inte ladda upp bilder så det blir en gammal!

Min dag :)

Hejhej! Kom nyss hem från basketplanen, spelade tennis med sofia och corre. :) Det gick... jättebra! Absolut! Men imorse åkte jag in till malmö och köpte min födelsedagspresent, en iPhone 4. :) Tack mamma och pappa! Sen så köpte jag en ny bikini och nya springskor. Träning blev det sen när jag kom hem och sen till mcdonald's och träffa sofia som jag inte träffat sen skolavslutningen och corre. :) Sen spelade vi tennis!
 
Haha jag vet inte om det är Irlands eller Italiens flagga men jag gillar både så det spelar ingen roll. :) Kanske står på paketet... Ska köpa ett genomskinligt att ha bilder under och ett vitt att måla, men det får väl bli i London eller nåt. :)
Och så ser bikinin ut. (:
Ska till Småland imorgon!

Happy feet!

Ta fram en balja, häll i duschcreme, fyll den med vatten, häll i fotsalt, skrubba fötterna, fila dem, ta nagelborste och rengör naglarna, torka fötterna, fila naglarna, polera dem också, smörj in med nagelolja, på med baslack, lite fransk manikyr-lack och topplack, torka, nagelbandskräm, hälkräm, fet kräm och body butter/body lotion/fotkräm. Voila! Fina naturliga sommarfötter. :)
 
Gillar inte mangon egentligen men det fick bli den idag. :*
Nu ska jag sova snart, eller om typ en timme kanske, upp imorgon och kanske träna lite sen in till stan sen träning på kvällen om jag kan.

11 dagar kvar!

Om 11 dagar är jag i London med min bästavän! ♥ Ååh vad jag längtar nu ska bara shoppashoppashoppa i 4 dagar. :) Många saker som är billiga i London, och så finns det massor som inte finns i Sverige också! :* Älskade verkligen London förra gången jag var där, jag kände mig mer hemma där än vad jag nånsin gjort på nåt annat ställe... får se om man återfår den känslan, jag hoppas det! Iaf håller jag på att dö av längtan nu!
 
David & Goliath, New look, Next, Topshop, Boots, Superdrug, Pull & Bear, Forever 21, Monsoon, Accessorize, M&M STORE, PRIMARK, claire's, The body shop, GAP, converse, Disney store, Zara, LUSH, mac, HOLLISTER. ♥
 
Asså nää jag kan inte förklara hur mycket jag längtar!
 
:D

RSS 2.0