Rutigt

Tidsinställt inlägg
 
Visar tutorial när jag kommer hem!
 

Primark

Hejhej, fick lite tid att blogga nu så hade tänkt visa några bilder. :) Inte för många fula bilder på sevärdheter, jag lovar haha för själv skulle jag inte tycka det var så kul att kolla på... men kanske någon om den blev bra, ska kolla på dem nu. :)
 
Var iaf på primark idag, ni kanske vet vad det är, en stor billig affär i England/london, men tydligen fanns det här. :) Köpte ett klädesplagg där och så har jag shoppat lite på oysho och pull & bear men kläderna visar jag när jag kommer hem. :) Lite accessoarer jag köpte på Primark får ni se.
En olivkvist i han Gaudis park, fotade typ jättemycket där men det är inte så intressant på bild haha. :)
 
Förresten har jag börjat bli brun nu har t.o.m. bränt mig lite i ansiktet där jag brukar vara helt vit. :) Benen är jättebruna, mycket brunare än resten precis som vanligt haha får se om jag kan jämna ut det lite. ;) Ha det bra!
 
 

Blomma

Tidsinställt inlägg
 
En tipp, visar tutorial när jag kommer hem. :)

Green like the grass

Tidsinställt inlägg
 
En tipp jag målade som exempel när jag skulle måla några naglar för några dagar sen. :)

Spara flaskorna!

Tidsinställt inlägg
När ett nagellack är slut är det jättebra att spara flaskorna för man vet aldrig när man kan få användning för dem. :) Flaskan till min nagelolja gick sönder och då hällde jag bara över det i en tom dependflaska som jag rengjort lite. Dock år man ju aldrig riktigt bort allt nagellack så det är bättre att hälla i nagellack i nagellacksflaskor än olja... hehe. :)

En rosa zebra

Tidsinställt inlägg
 
En liten tipp som jag tycker blev fin. :D
 
 
Svampade pink friday och målade lite streck så var det klart!

I Barcelona!

Hallihallå! Sitter just nu på vårt hotellrum i Barcelona på 15:e våningen. Gissa hur mycket problem jag har haft idag med de här dumma korten på hotellet... var på gymmet på 19:e våningen med syrran och mamma var på rummet och så hade vi två kort och jag hade inget så jag skulle åka hiss utan... åkte typ på alla våningarna utom våning nummer 15! Hamnade typ i källaren det var asläskigt jag trodde inte jag skulle komma upp igen haha. Men det gjorde jag! Kom till våning 15 efter nån kvart eller så.
 
Och så har mitt facebookkonto blivit spärrat typ så det är ingen idé att försöka kontakta mig för det typ krånglade med internet på flyget och så nu är det spärrat. Skrev inte ens fel lösenord och sånt.
 
Men på den ljusa sidan så har jag varit här i 13 timmar nu och har hunnit äta calippo jordgubb, kollat in lite shopping, solat och badat vid poolen. Och gymmat. :D
 
Fick en fråga också om var jag köpte mina tippar och det var på Kicks på hansa i malmö men det finns på nästan alla kicks och åhléns för 90 kr.
 
Såå, imorgon ska jag typ till stranden och nån annan dag ska jag till ett 2500 kvm stort Sephora. :D Då blir det shopping! Får se om det blir nån mer bloggning, tror emelie kommer gästblogga och så kommer det lite tidsinställda annars!
 
Ja, det var väl allt för mig pusspuss.

Nagelbandskräm

Tidsinställt inlägg
 
Hade bara tänkt tipsa om en riktigt bra nagelbandskräm som jag använder!
49 kr på apoteket och så får du jättefina nagelband. :) Inte jag då för jag glömmer ju använda den men jag ser ofta folk som har värre nagelband än jag och den här funkar faktiskt så köp den!

Tutorial: Ocean marzipan

Tidsinställt inlägg
 
Här kommer en enkel tutorial på designen jag visade innan. :)
Måla först ett turkost brett streck och sen ett grönt.
Måla två smala svarta streck. Du kan stanna här om du vill att det ska se lite enklare ut.
Måla sedan fler svarta streck. Klar! :)

Ocean marzipan

Tidsinställt inlägg!
 
Hallihallå, imorse åkte jag till Spanien! Kan nog inte blogga när jag är här så hade tänkt visa några förinställda saker jag fixat. :)
 
Målade en tipp för några dagar sen, den är väldigt simpel men den blev rätt fin tycker jag!
 

Tutorial kommer snart!

Gröna naglar

hej emelie talar , melina är i Barcelona nu ju men jag tror hon har tidsinställt massa inlägg så ni får nåt att läsa! annars kommer jag att blogga lite !
bara för det målade jag mina naglar med mitt nagellack have a bite tror jag det heter. att göra mönster och grejer är för avancerat för mig hehe så det blev enfärgat !
 
(funkar inte att lägga upp bild från mobilen så får göra det sen)

Barcelona!

Imorgon åker jag till barcelona kl 4 på morgonen så det blir ett snabbt blogginlägg och sen fixar jag några tidsinställda... målade spanien och fcb-naglar. :) Råkade kladda till dem lite men jaja.
Nu ska jag fixa tidsinställda sen lite annat hejdå!

National pink day

Hejhej! Hoppas alla hade en underbar midsommarafton, min var iaf toppen. :) Fick måla lite naglar också fast det var svårt för hade två nagellack och skulle måla sveriges flagga på mininaglar med bara en tjock nagellackspensel, det var svårt! Men ska träffa några av dem jag träffade på midsommar idag igen om typ en timme så då tar jag med mig nagellack. (:
 
Iaf så tröttnade jag på midsommarnaglarna så tog bort dem och målade om med en jätteenkel men vacker design. Jag tycker om den!
Ursäkta nagelbanden och luddet som är lite här och var... och att jag målade utanför, var tvungen eftersom jag skulle hålla penseln snett. :)
 
Har velat göra de här naglarna jättelänge, sedan jag såg Jennys jättefina som jag fick inspiration av. Men det blev inte av förrän idag. Läste faktiskt på facebook nyss att det var pink national day idag så det var ju passande!
 
Nä nu ska jag packa badkläder och sånt, ses!

Tårna

Okej, jag vet att den här designen är liite (typ hundra år) gammal men jag ville ha den på tårna, tycker fortfarande det är fint med en stark färg och så silverglitter med stora bitar. :)
Tog ingen nära bild för alla fotfobisters skull. :)
Det är mitt nya rosa från H&M med OPI Pirouette my whistle!

Glad midsommar!

Idag är det alltså midsommarafton och jag ska iväg om ungefär en halvtimme till Malmö och fira där, tror vi blir 5 familjer. :) Ville göra jordgubbsnaglar men inte bara jordgubbar, det kändes så okreativt. Så jag hittade på nåt annat!
Orkade inte beskära hehe.
Fixade nog en liten tutorial men det var typ två steg... får måla om lite och visa hur man gör blomma samt jordgubbarna med konad. :)

Ett snabbinlägg!

Provar att skriva snabbinlägg från iPaden nu. :D
Sitter just nu vid pianot och målar midsommarnaglar samt lite tippar och kanske blir det tårna också. Ni får inte veta hur det blir men de är röda, vita, gula och gröna och inte samma som förra året!
Nu funkar det inte att infoga en bild från förra året men det var jordgubbar. :)

Smultron

Glömde blogga igår var med Klara hela dagen! :D Vi var och badade och sen åt vi glass och sen gick vi runt i en skog nånstans, jag var typ helt säker på att vi skulle gå vilse men Klara hade varit där en gång innan minst så on hittade rätt bra, haha jag förstår mig inte på hur folk kan ha sånt lokalsinne, det har inte jag... Sen på kvällen såg jag 7 avsnitt av desperate housewives, eller jag kollade inte så mycket egentligen, chattade med folk på facebook samtidigt haha. :)
 
Jag och Klara hittade ett smultronställe ute i skogen så vi plockade några!
Tog några bilder när jag kom hem så ni får väl se dem nu då, inte så fina men ni får nåt att titta på. :D
Mina naglar, 100 % omålade, redigerade och missfärgade... och smultronfläckiga. :D
Puss!
De fina solgalsögonen jag fick av Emelie i födelsedagspresent! Ska äntligen träffa henne imorgon på midsommar, hon går på läger nu. :(
Det här kunde ju ha blivit fint om jag var en duktig fotograf... men det var en fin blomma. :D
Nu ska jag duscha sen ska jag nog ut och gå en sväng! Ikväll blir det naaglar. :)
 
 

Värmeskydd

Såå nu ska vi se hur det här inlägget blir... ååh nu fattade jag nyss hur man ändrar kategori! :D Börjar fatta!
 
Fick en fråga!
Var köpte du värmeskyddet och vad kostade det ?:)
 
Jag köpte det på Kicks och som ni ser är det från blowpro och det är främst till för att skydda håret när man fönar det. Ger även vård till håret och sånt ni vet. :) Funkar nog när man lockar och plattar också men det har ingen liksom speciell effekt för att det ska bli lockigt eller platt tror jag. Kostade 135 kr för 250 ml, fanns också mini 60 kr för 50 ml tror jag det var.
 
Nu ska jag sova snart ska träna imorgon bitti usch vad jobbigt att träna på morgonen jag är inte morgonmänniska... sen ska jag träffa en kompis och så ska vi kanske bada om det blir varmt. :D

Tipptapp

Var i Malmö idag och shoppade med syrran, shoppade inte jättemycket men det var roligt. :) Dock hade man ont i fötterna efteråt. Köpte bara 3 saker, hittade ett jättefint hårband på H&M också men det var sönder!
Tippar som jag ska måla på! :D
Köpte en tröja och två ansiktsmasker också men det var inte så intressant. ;)
Var förresten på sista ridlektionen idag och vi hade teori så vi satt och fikade och pratade, mycket trevligt! Vi pratade om spindlar och en i min ridgrupp sa att hennes föräldrar tyckte om spindlar för att de typ åt flugor och jag bara: Äter dina föräldrar flugor? Men det var visst spindlarna som åt flugor. ;)
 
JAG ÄR JÄTTEFÖRVIRRAD AV NYA BLOGG.SE SÅ JAG VET INTE HUR DET HÄR INLÄGGET BLEV... hehe.

Framtida nageldesigner

Nästa vecka på onsdagen åker jag till Barcelona och stannar en vecka. Kommer börja måla nageldesigner imorgon troligen samt göra tutorials som jag kommer tidsinställa massor massor massor som ni får läsa medan jag är borta, så det kommer komma upp flera inlägg om dagen! Visar även några gamla designer.

Ska nog köpa lösnaglar imorgon som jag kan måla på. ♥

Övrig shopping

Shoppade några fler saker i lördags...

48 kr!!!

Värmeskydd :D

Och så en sån från gina tricot, fick en av emelie och har inte provat ginas innan men de var typ 1000 gånger bättre än bikbok så köpte en till. (:

Nagellacken

Måste blogga snabbt nu för har 12 % kvar och orkar inte hämta laddaren. :)
Hade tänkt blogga ett till inlägg imorse men det gick inte för vi fick strömavbrott! Vet inte varför men det funkade inte i en kvart... så det inlägget kommer nu istället!

Var iaf inne på glitter när jag var och shoppade i lördags och gissa om jag dog när jag såg LA colors color craze där! De hade alla färgerna tror jag i mini för 20 kr men det fanns bara gul och grön kvar och jag gillar inte gult så köpte det gröna. Önskar det hade funnits de andra färgerna också. Fanns stora genomskinliga för 30 kr också, billigt!

Jag blev så glad att jag började prata med hon som stod i kassan om hur chockad och glad jag var, haha...



Hittade inte Nothin' Mousie About It så jag tröstshoppade detta istället, pirouette my whistle.

Har ju bara ett gult nagellack som jag hatar så var ju tvungen att köpa ett till... vet ni, den här färgen påminner mig så mycket om bananer att jag tycker jag känner lukten av bananer när jag öppnar det!

30 kr H&M!!!!!

Och så ett No chips ahead, samma serie som mitt baslack. Det är det bästa om man vill ha en hållbar manikyr! :)

Jag är en megacitron!

Jag har alltid älskat citrusfrukter. Speciellt citroner, sedan apelsiner och efter det kommer clementiner. :) Just nu sitter jag här och luktar som en citron från the body shop. :D
Köpte 3 för 2 igår på the body shop, hade redan body butters. De luktar jääättegott!

Vaknade typ kl 7 idag så har redan cyklat på träningscykeln och ätit frukost och sett ett desperate housewives-avsnitt. Ska duscha nu!

Måste förresten shoppa nån dag och se om jag hittar något på bodyshop-rean för köpte inget som var på rea i förrgår.

Room tour

Det var någon som frågade om jag kunde göra en room tour i mitt rum, och svaret är att det kan jag kanske göra när jag fått ordning på alla saker. ;) 2 speglar ska upp och så ska jag se om jag ska ha ut skrivbordet, vill gärna det men mamma tycker jag ska plugga på det i högstadiet vilket jag inte kommer göra men kanske behåller det att måla naglarna på. Sen är det jättemycket att rensa ut, gamla saker som jag hade när jag var liten, har inte sålt mina bratz än haha... har nyss fått ett kusinbarn som jag bara väntat på att ge saker till! :D

Men om några veckor kanske jag visar lite. (:

Neutrogena pink grapefruit

Var och storshoppade idag, eller ja köpte ganska många saker. ;) Såg reklam om de här produkterna för några veckor sedan och efter att ha läst recensioner bestämde jag mig för att köpa dem. Var 3 för 2 på apoteket så köpte hela det lilla sortimentet för 144 kr, billgt!

Kommer testa dem några veckor sedan skriva recension, har testat dem en gång och de luktar fräscht! Känns iaf jättebra, tvålen kändes inte så fet som vissa andra gör utan bra konsistens och krämen gick in i huden väldigt snabbt och utan irritationer och sånt. :)

Har förresten gjort om i mitt rum idag så håller på att rensa och sätta tillbaka alla saker... suck.

Med matchande skor

När jag målade syrrans naglar så bestämde jag mig för att matcha skorna istället för klänningen så de blev svart fransk manikyr med rhinestones. :)

Enkelt men elegant haha :)

Och så skorna... + mina tånaglar målade med ett BarryM som jag köpte i London förra året!

Tack mamma!

Fick dessa av mamma igår, hon köpte dem på Ica Maxi 50 kr/st. Vill ni ha dem så kolla på Ica Maxi, finns typ bara där och på några kvantum tror jag och Åhléns city i Stockholm om ni bor där. (:

Holografiska och jättevackra. ♥ Ska köpa resten av kollektionen också och testa på sommarlovet.

Förresten vill jag bara tacka för alla söta kommentarer jag fått på sistone, jag blir jätteglad. :) Nu ska jag heja lite på Sverige och sen sova, ska träna på morgonen på något sätt imorgon men vet inte riktigt vad jag ska göra... pösspöss!

Ny förvaring

Har jobbat med den här nagellackshyllan hela terminen på träslöjden och den blev klar förra veckan, tog hem den igår. Blev mycket fint tycker jag!

Fick plats med typ 40 nagellack, kategoriserade efter färg! Kanske byter sen och kategoriserar efter märke men för tillfället blir det färg.

Kommer göra om bland alla nagellack och skönhetssaker idag och imorgon så ni får se det sen!

Och så kom den där dagen

Dagen jag fruktat för sedan jag började 6:an. Avslutningen. Den kom. Idag. Tyvärr. Jag ville inte att den här dagen någonsin skulle komma eftersom jag älskar min klass så himla mycket, men det blev den femtonde juni ändå. :(
Iaf lovade jag bättre bilder på mina naglar + hår, smink och klänning så här kommer det!


Förstörde ringfingret. ;)

Hahahaha putar med magen! Eller så var det för jag åt bananmuffins, kladdkaka, sockerkaka, frukost och vattenmelon. :D Fotat av Corre tror jag!

Hår

Smink - fotat av Bella! (:

Skulle gärna lägga upp bilder på klassen men vet inte om jag får för alla. ;) Kommer sakna klassen så sjukt mycket! Har ju gått med dem i tre år nu och speciellt i 6:an har det varit sådär jätteperfekt. ♥

Fick en present också när jag slutade av mamma. :D

Glassen är den nya, har 3 sedan innan! Alla matchar, silver och ljusrosa haha det bara blev så.

Skolavslutningsnaglarna!

Har rätt mycket att blogga om men det blir bara ett inlägg nu för måste sova. :)
Hade tänkt visa mina skolavslutningsnaglar som matchar min klänning.


Dåliga bilder, orkade inte och dåligt ljus, hade bara tänkt visa dem lite snabbt och visar dem bättre imorgon med smink, hår och klänning. :) Sov gott och ha en bra skolavslutning ni som inte redan slutat!

Blå balnaglar

Målade Hannahs naglar igår också... :)


Dåliga bilder, hade typ bråttom och var jättetrött!

Fick jättefina blommor av Sofia, tack så mycket! ♥

Balnaglar

Först vill jag säga förlåt för att jag aldrig gjorde de där skolavslutningsnaglarna igår, kom hem typ halv elva... hade sjuuukt kul! Var och åt pizza med klassen sen stack vi och badade på stranden/piren (man blev helt grön av alla alger på piren). Efter det åt vi glass, åkte vi hem till en i klassen och hoppade studsmatta typ 10 personer och efter det stack vi hem till nån annan och kollade på fotboll. :)

Nog om det. Sitter just nu och är helt slut för har inte sovit och sen har jag sprungit 3 km och typ lyft bänkar och sånt hela dagen!!!!! Orkade knappt göra en halvhalt på ridningen för var så trött i armarna. Sen har jag suttit i två timmar och målat 40 naglar, tillhörande min syster och 3 av hennes kompisar. De blev ganska enkla, men fina balnaglar. Ni får se Sofias nu för orkar inte lägga upp de andra, är så trött. :(




Guldig glittertoning...
Sweet dreams ♥

I ♥ nailpolish


Det här har jag gjort på slöjden den här terminen, tillsammans med en nagellackshylla på träslöjden. Är hyfsat nöjd med den faktiskt, haha. :D

Nu ska jag skriva om den här på slöjdsaken sen ska jag sova! Pöss ♥

Avslutning

Anonym om Förlåt:
Har anslutning på tisdag så snälla gör innan tisdag ^^

Fick det här i en kommentar, får se om jag kan göra några avslutningsnaglar innan dess, kanske visar nån nagel som jag målar på mamma imorgon. ;) Ska och käka pizza också med klassen men jag hinner nog!

Fotbolls-EM!

Fixade naglarna nu inför Sveriges match imorgon i fotbolls-EM! Jag råkar vara lite intresserad av EM, sitter ju inte 90 minuter och följer vartenda steg på vartenda lag och skriker, men jag kollar liite på Sveriges matcher.



Flaggorna blev rätt fula men jag gillar fotbollarna. :)

Min helg!

Såå, det var ju jättelängesen det kom ett ordentligt blogginlägg så nu hade jag tänkt skriva några som kompensation. (Mitt nya favoritord tillsammans med jahadu. :D) Hmm, vad ska jag börja med... lalalaal. I fredags var min sista pianolektion och sen så var jag och tränade! Var uppe typ till kl 1 och sen somnade jag. Igår så fick jag en ny locktång och städade jättemycket! Idag provade jag locktången men sen var jag liksom ute och tränade basket vilket jag gjort 3 gånger + 1 riktig träning i fredags den här helgen. Dock så började det regna men jag ville inte gå hem för jag mår faktiskt väldigt bra när jag är och skjuter några bsketskott! Vet inte varför för jag älskar inte basket så här jättejättejättemycket men jag tycker om att skjuta...
Och så har jag målat naglarna idag och kollat på lillabloggen klipp! Emelie visade mig det för typ en och en halv månad sen och om ni inte sett det så klicka HÄR. Jag blir typ helt beroende och så börjar man typ prata med sig själv sen som om man sitter mot en kamera haha. Hade den här konversationen innan...
Jag (till mamma): Jag har en tendens att dra ut på skolarbete och göra lite för mycket så jag inte hinner med det
Hon: Mm, det är ju inte så bra
*Jag rotar efter en penna och hittar en*
*Tar upp pennan*
Jag: Jag gillar inte den här pennan! Ååh den har ju inga stift!
Har vi inga pilotpennor?
Nä, jag kanske har tagit slut på dem...
*Springer uppför trappan*
Sen satt jag i två timmar och gjorde klart skolarbete.

Nu blev det här inlägget jättekonstigt så nu lägger jag in en bild på min locktång och så låtsas vi som att hela inlägget var om den så jag inte verkar så onormal...

OBH Nordica / Björn Axén

Förlåt

Har typ inte orkat blogga men det kommer lite inlägg imorgon och nästa vecka kommer jag göra minst 5 bal/skolavslutningsnaglar. :)

Nationaldagen!

Först imorse när jag vaknade tänkte jag göra vanliga Sverige-naglar med flagga. Sen kom jag på att jag gjorde det förra året, naglar som jag fick väldigt många kommentarer för. Så googlade jag lite hittade inte så mycket, bara några blommor som jag tyckte om jättemycket. Hade tänkt göra dem på alla naglar, men kom sen på att jag inte skulle hinna... så det fick bli blommor på ringfingret och flaggor på resten.




Yep, dåliga bilder idag...
Måste göra blommorna igen i andra färger, älskar dem. :D

Beauty polish review

Tog bort donutsen redan imorse, och då fick man en otrevlig överraskning... missfärgningar! De är inte hemska, eftersom jag använde bra baslack och bara hade lite Lumene natural code 13 get colour i blandningen, men det ser ju inte bra ut... Samma sak som hände förra året med samma nagellack. Usch vad jag hatar det!
Det förde nåt positivt med sig iaf och det är att jag kan nu testa om Beauty polish verkligen döljer missfärgningar! :)


Missfärgningarna syns inte så mycket på bilden men har iaf 2 lager beauty polish på ringfingret. Ni kanske ser att det skimrar rätt mycket?
Det stämmer iaf att naglarna ser jättevackra ut i det! :D
Plus att det är ett jättebra fransk manikyr-lack vilket jag har behövt länge!

Betyg: 4/5

Nytt projekt

Städade lite på mitt rum idag, rensade ur 5 backar med backar och böcker och fick 2 backar kvar. Hittade jättemycket från min gamla älskade klass så allt det fick en egen back. En massa brev och teckningar från alla och även några få böcker. :) Bestämde mig för att dekorera den också, det blev inte perfekt men det var roligt. :D Jag har allid älskat att klippa och klistra.




Fick bli enkelt, en bakgrund på varje sida och foton på de två största. Sen klippte jag ut 1A forever, memories och I miss you från en tidning. :)

Vet inte riktigt varför jag skrev 1A forever, typ för att 1A blev för kort och det kändes bra att det skulle stå så haha. :) JAG SAKNAR ER SÅ MYCKET! <3 Typ 5 år sen jag träffade alla sist. :(


Skolavslutningsplaner

Skissa lite på skolavslutningsnaglarna igår, blev inte så bra när jag ritade men jag har en liten vision som förhoppningsvis blir bättre på naglarna än på papper. Ni får se iaf.

Fina va? :D

Jag är allergisk mot badrumsmattor!

Nej, det är jag inte men jag kollade på Äntligen hemma innan för första gången på flera år... Kommer ihåg att jag brukade sitta med farmor och farfar hemma i Växjö i källaren och typ äta kringlor med mjölk och kolla på Äntligen hemma när jag var liten. Men det var ju inte det detta inlägg skulle handla om!

Nej, för idag fick jag en korrektering (kan man säga så?) av Sandra i mitt basketlag, det var hon som kom på idén till donutsen från början, sen var det Johan som påminde mig att göra dem. Så var det! Så nu har alla det klart för sig, att SANDRA ÄR DONUTIDÉSKAPARE. Nu vet ni! :D

Kommer ett inlägg till snart tjiho.

Åh juste, fick en förfrågan om att göra tutorial till donutnaglarna, kan göra en steg-för-steg när jag shoppat lösnaglar för fotade inte under processen. :) Ska göra zebraneonerna också!

Beauty polish


Köpte detta idag när jag var och shoppade, behövde nytt fransk manikyr-lack och har velat testa detta. Köpte även en klänning på indiska, har haft lite svårt att hitta en så det fick bli den. :) Provade 11 klänningar på H&M men antingen var de för stora eller gick inte över huvudet eller var inte tillräckligt avslutiga... blablabla. Det fick bli en blå blommig på indiska som jag inte trodde jag skulle gilla men provade ändå och jag börjar gilla den nu! Letade sedan efter ett perfekt nagellack, hittade ett från essie men 130 kr var lite mycket för ett engångsnagellack... för jag gillar nte färgen tillräckligt mycket för att ha på naglarna.

Nu ska jag titta på på mästarnas mästare, sen duscha och sen skissa lite på 3 olika outfits/accessoarer. Tycker egentligen inte om att rita men ibland tar jag fram en av mina två målarlådor som jag inte vet varför jag har och ett ritblock som jag inte heller vet varför jag har och ritar lite naglar. Pöss!

Donut nails!

På vägen hem från Göteborg när jag stod och åt en donut tror jag det var, sa en kille i min paralellklass att jag borde göra donutnaglar, eller jag tror det var så iaf, jag kommer inte riktigt ihåg... Iaf har han tjatat om det sen dess och jag tyckte det var en jättebra idé så idag skapade jag dem. :) Att jag inte tänkt på det innan, donutnaglar! De var jätteroliga att göra. :D




(Högern)

Har använt alla mina nya Nicki Minaj-nagellack till den här designen. :) Sen har jag använt Alpine snow på tummen och Samoan sand på alla donuts, blandade den med lite gult lumene så blev det fin donutfärg. :D 6 OPI-lack sammanlagt alltså. ;)

De var inte supersvåra att göra, fast gjorde om alla donuts på högerhanden 1 gång... blandade först 4 färger och duttade med dotting tool men blev inte bra så bytte teknik, blandade 2 färger och målade med smal pensel. Sen målade jag faktiskt frostingen med vanliga penseln eftersom den ändå är så liten i OPIs minilack. Strösslet är gjort med tandpetare!

Tummen är en personlig hyllning till donuten jag åt eftersom den såg ut så. :D Köpte 3 st på coop, men min syster fick 2 för de smälte...

Förresten, som ni kanske ser har jag filat ner alla naglarna till samma längd. Hade tänkt göra det första dagen på sommarlovet, men gjorde det första dagen på sommaren istället! Så nu blir det vård&väx i 3 månader!

En rolig fråga

Såg nyss att jag hade fått en lite annorlunda fråga haha så hade tänkt svara på den. :) Blev väldigt förvånad när jag såg det!

Hm, nej, min pappa är inte mattelärare. :) Han var faktiskt det för många år sedan men han slutade med det innan jag föddes. ;) Vad kul att hon var lik mig, men nej, det var inte jag iaf!

Sen finns det en sak ni ska veta om mig och min syster och det är att vi är ungefär så olika som man kan bli. Hon har brunt hår, jag är blond, hon har gröna ögon, jag har blåa, vi är inte lika i ansiktet och har inte likadan näsa eller så. Vi har inte alls samma kroppstyp heller, jag är smalare och längre än henne och hon har sån där perfekt kropp så hon kan ha typ alla vackra skolavslutningsklänningar och jag kan ha ingen! Var och provade det idag så det är därför jag skriver om det haha. ;) Sen är hon jättesnabb och jag är ganska långsam och hon är mycket snällare. Hon gillar typ ishockey och annan sport och älskar typ basket. Jag spelar ju basket, men annars rider jag och sånt typ. Hon är inte särskilt musikalisk, jag är hyfsat musikalisk. Hon målar aldrig naglarna och hon sminkar sig och så typ men hon är inte så jätteskönhetsintresserad. Min syster är iaf den bästa som finns. <3

Nu fick ni en liten historia om min syster också hihi.

Kramiskramis!

Mandelolja

Just nu vill jag ha mandelolja till mina naglar...

Jag såg den här i en tidning för några månader sen, har inte tänkt så mycket på den sen dess men kom att tänka på den idag. I tidningen stod det att man kan använda den till ansiktet, ta bort makeup och mjukgöra. Men jag tänkte på att den kanske kunde funka till naglarna också! Det är jättebra att äta mandlar för starkare naglar, och i min Jil Jordan nagelbandsolja står det Sweet almond oil blan ingredienserna. The body shop har ju också handvård med mandel.

Sen googlade jag lite och hittade att ja, det ÄR bra för naglarna! :)

Sjukt billigt är det också, ca 50 kr för 100 ml. Billigt för att vara nagelolja, då de billigaste kostar kanske 5 kr/ml och denna 50 öre/ml.

Skolavslutniiiing

Om 13 dagar slutar vi skolan, tjihooo! :D Hade tänkt visa några tips till vad man kan göra med naglarna till skolavslutningen. Jag har inte gjort några än, kommer bara göra de jag kommer ha så ni får se andras... :)


Annies - fransk manikyr, sen gör enkel vit spets med vit art liner eller smal pensel.


Cutepolish - hitta tutorial HÄR

Cutepolish - hitta tutorial HÄR

Klick - Fransk manikyr med blomma. Ska visa hur man gör en enkel blomma nån dag. :)

Måste börja skissa nu på fingernaglar till min skolavslutning, min systers skolbal och min systers skolavslutning. Sen tånaglar till oss båda. Måste hitta min klänning och håruppsättningar också.

Imorgon blir det några söta naglar som jag lovat en kompis att göra. :)

RSS 2.0