Magnetic

Guud vad jag vill ha sommarlov nu... och ändå inte. Vill aldrig lämna 6:an men är väldigt taggad på sommarlov! Ska ut och springa på morgnarna om jag orkar, är ingen morgonmänniska precis, och skjuta 100 skott om dagen, basket då. Bli vältränad inför sjuan. Annars ska man bli bruuuuun, bada och få ljust hår. Naglarna blir avklippta direkt efter skolavslutningen och de får vila mycket i sommar, mycket vård och mycket längre. :D Ska köpa lite lösnaglar att måla på så ska sitta och måla mycket, alltså mycket bloggning! (:

Iaf så har ju nu Isadora också en magnetisk kollektion, känner att det börjar bli lite gammalt nu... Isadora var ju en av de första med crackle och de var hyfsat snabba med matt topplack men den här gången segade de sig ordentligt. ;)

Bildkälla
Tycker om det ljuslila, kanske blir att jag köper det om jag inte hittar Depends...

Nu ska jag fixa drakarna sen sova godnatt!

Sara

Hallihallå!
Har nyss suttit och kollat på glee som är slut nu, ååh, älskar glee. :( Vill verkligen ha glee-nagellacken från sephora by opi! ♥
Idag har jag haft utvecklingssamtal, ja, jag blev godkänd faktiskt! Fick reda på nationella proven också, enda som gick riktigt dåligt var svenskan läsförståelse, 10 poäng mindre än max... mådde inte så bra när vi gjorde dem men hade inte fått alla rätt ändå, haha. Slutar ju 6:an om drygt 2 veckor nu men jag vill inte... har tänkt på idag hur mycket jag älskar min skola! Har ju gått på den i 5 år nu, och älskar klassen ännu mer, wää vill inte! Kommer fortfarande ihåg första gången jag såg den och det regnade och jag hatade den. Andra gången när jag träffade klassen typ bara grät jag en massa efteråt och hatade den ännu mer... alla var jättesnälla och så men jag ville inte flytta.
Hur som helst har jag en veckans blogg att utse.
KLICKA HÄR

Och så en fin bild på mig som jag och Emelie hittade idag! :D

Det var ju ett tag sen...

...men kör lite veckans blogg nu! Vet att typ ingen av mina läsare har blogg men om ni har så ANMÄL ER.

Väljer imorgon. Pöss! Nu börjar desperate housewives. :3

Födelsedagspresnter

Fick lite nagelsaker i födelsedagspresent så hade tänkt visa dem. :) Väldigt bra saker som jag blev jätteglad för!

Minisar... men visst ser de riktiga ut!



Sakerna från essence köpte världens bästa storasyster till mig i Tyskland! :)

Tutorial kiwisar

Fick ett sånt jättegulligt meddelande på facebook från en tjej som jag inte känner riktigt men går på min skola, så nu blev jg inspirerad till att göra en steg-för-steg på kiwisarna! Det är jätteenkelt så försök gärna.
Märkte nu att några bilder blev hemska, men ni fattar nog.

Måla naglarna ljusgröna. Om du har, ta en som har lite gult i sig.

Gör en vit oregelbunden fläck i mitten. Jag använde dottingtool, men det går nog att använda nagellackspenseln. :)

Gör en massa tunna vita streck. Gör dem smala, långa och många så blir det fint!

Sätt två prickar mellan varje vitt streck. Sen är du klar! :D

Kiwisar

Visste inte riktigt vad jag skulle hitta på med naglarna när jag hade tagit bort lisebergskaninen... till slut bestämde jag mig för att göra frukter eftersom det snart är sommar, och då blev det lite kiwisar eftersom jag alrig har gjort det. :D




Kommer upp en tutorial snart. :D Imorgon ska jag visa vad jag fick för fina nagelpresenter!

Hemmaaa!

Kom hem igårkväll efter en underbar klassresa, omg vad kul det var. ♥ Älskar verkligen vår klass! Vi var typ 7-10 personer med samma karusellsmak som gick i typ 7 timmar i förrgår på Liseberg. Har åkt fritt fall för första gången i mitt liv, var skiträdd men det var inte så läskigt! Nästa gång blir det atmosfear. :D Åkte kanonen typ 6 gånger och Balder 3 eller 4 och en massa uppswinget! Sen varvi på universeum också, men vi var så trötta att de sista 2 timmarna satt vi typ på en madrass och kollade på småttingar som sprang runt.
Iaf vann jag ett toblerone, nummer 72 på min födelsedag, aldrig vunnit sånt innan så blev skitglad! :D

Mumsigt...

Kommer två inlägg till sen ska jag sova! Var uppe och kollade på esc inatt och sov inget i Göteborg för det var så trångt... ska träffa nya klassen imorgon men en tredjedel av vår nuvarande klass är där så den blir nog bra. (: Puss!

Liseberg!

Imorgon åker vi till Liseberg på klassresa! Och det är även min födelsedag så jag blandade naglarna med två teman. Kommer bli sjukt kul imorgon, inte så mycket köer hoppas jag så det blir kanonen och balder x 10 minst! Och jukebox som jag bara älskar och flume ride som säkert kommer stanna och lisebergsbanan som säkert kommer gå sönder. Åker all utom atmosfear och går inte gasten, haha är jätterädd för fritt fall och har typ aldrig åkt det men imorgon så!


Asså högerhanden blev seriöst FUL men vänsterhanden är ok. :)

Skriv gärna en kommentar imorgon på min födelsedag och gör min dag. :D Eller inte min dag imorgon men min lördag, för min lördag, haha...

Svar

Sara om En till gammal:
wow, jättesnyggt! :) kan du lägga upp en tutorial hur man gör?? :D


Svar: Jaa, nu är det så att min lilla macdator inte har någon iMovie så om jag redigerar filmer måste jag göra det i Windows movie maker vilket jag hatar... plus att det typ inte funkar med youtube. Men jag kan göra en steg-för steg för det är rätt enkelt så jag tror ni fattar faktiskt!


Shoppelishoppingen

Var tvunget att heta shoppelishoppingen så det blev 18 bokstäver, jag och mina små tvångstankar att räkna alla bostäver och sen böja orden  för det måste vara rätt antal. :)
Har iaf varit på en snabb shoppi idag. Träffade annispannisi där också, hon tyckte jag var pinsam när jag fick larmet att gå igång hehe dog lite...


Spetslinne från Lindex och ljusrosa shorts från Bikbok, orkade inte ta fina bilder!

Nu ska jag snart sova ska bara svara på en fråga godnatt!

Body butter!

Som jag nog nämnt har jag praoat på The body shop med Emelie måndag-tisdag. Mycket roligt, gjorde typ tusen presentsförpackningar. Sen när vi slutade fick vi välja vad vi ville i hela butiken!

Men innan jag visar det måste jag berätta hur smidig jag har varit de senaste tre dagarna.
- Glömt busskortet och fick cykla tillbaka! (Världens bästa syster mötte mig)
- Krockat med en annan häst på ridningen
- Gått för nära pipsakerna på gina med 3 plagg så det började tjuta
- Missat bussen så jag nästan kom för sent till ridningen
- Glömt cykelhjälmen (Men tog med ridhjälmen, haha...)
- Blivit utelåst efter ridningen eftersom jag inte tog med nån nyckel och ingen var hemma
- Blivit utelåst efter skolan eftersom jag inte tog med mig någon nyckel och ingen var hemma
- Och så glömde man att man hade sån skolsyster-tid...
- Jag glömde praolappen också!

Men har ändå haft väldigt rooligt idag. :D Har stått och duttat färg på syslöjden vilket var väldigt roligt tyckte jag och sen var jag med lite kompisar efter skolan och sen var jag och shoppade efter skolan!


Satsuma body butter valde moi!

OMG jag lyckades

Har försökt och försökt och försökt att göra blommor ända sen jag började med nail art, men icke sa nicke att det ska gå! Idag hade jag tänkt göra typ stjärntecken och så råkade det bli blommor istället och de blev faktiskt fina!



Det blå lacket är från H&M och så vitt glitter från Kicks och blommorna är gjorda med Alpine snow. Ska nog visa hur man gör blommor nån dag nu när jag kan!

Hade fått en fråga men jag svarar imorgon för måste sova nu, är jättetrött!

Hemma!

Hallihallå! Längesen man bloggade, tisdags förra veckan. :) Kom hem från Göteborg igår, gick ju inte så jättebra för oss men min syster gick det bra för! Sen idag har jag varit och praoat på The body shop, packat en massa varor, t.ex. 108 likadana påsar med två varor i så 108 fina rosetter blev det! Ska dit imorgon också och då ska jag ha svarta kläder och inte glömma busskortet så man måste cykla 3 km hem när bussen kommer om 10 minuter!

Iaf så låg det lite presenter till mig från farmor på bordet när jag kom hem, lite pengar och så det här.


Båda är från Isadora men det blev visst nån skugga så det försvann, haha. Mkt bra med en vattenfast mascara eftersom vi ska på klassresa till Liseberg på fredag på min FÖDELSEDAG. Ska ju åka flume ride och kanske colorado fast den är tråkig och då kanske man blir blöt. Och så regnskogen på Universeum dit ingen vågar gå pga luftfuktigheten och plattat hår, haha jag ska dit. :D Kommer iaf bli kul, ska åka kanonen massa gånger för åkte den i fredags första gången och den var inte alls så läskig som jag trodde.

Glöm inte säga grattis till mig sen på fredag! Ne skoja men det får ni göra om ni vill.

Facebook!


Gjorde de här i januari, lade ut dem på facebook sen haha fick många likes. :D

En till gammal


En favorit från vårt disco den 27 januari. :)

En gammal


Typ den enda abstrakta designen jag gjort... :)

H&M - Mad about you

Imorgon ungefär kl. 3 åker jag till Göteborg på basketcup och kommer hem igen på söndag kväll, sen ska jag praoa på The body shop med Emelie! Våra klasslistor kommer även imorgon så gissa hur många saker jag är nervös över nu... om det går bra i Göteborg, om jag GLÖMMER nåt, om jag hamnar i en bra klass... tror jag svimmar snart. Men först ska ni få se ett underbart lack som jag fått av Anna!



Lyckades inte locka fram särskilt mycket holo, blir lite i solljus så det är holografiskt, ja, men kanske inte som Make Up Stores... :)

Ska fixa några tidsinställda inlägg, sen ska jag packa det sista, sen ska jag sova ett par timmar kanske, sen ska jag upp igen och packa det allra sista, sen ska jag till skolan och sen blir det buss i tre timmar typ och sen är vi där. :D

Alla mina nagellack!

Saga ville ju det så jag fotade alla mina nagellack. :) De är inte jättamånga för det är evigheter sen jag köpte nagellack. Har typ väntat på att alla kollektioner ska vara ute och tills efter min födelsedag, sen blir det shopping. :D Men iaf, här är dem.

Isadora - 8

Essie - 2

Rose - 4

Kiss/broadway - 5

OPI - 3

Sally Hansen - 3

Calar - 2

Calar - 3

H&M - 9

Shout - 2

Claudia - 2

Color club - 3

Depend - 10

Depend - 9

BarryM - 2

Make Up Store - 2

Övriga - 5

Övriga - 6

Akryl - 18

Dekorationer

80 nagellack om jag räknade rätt, kan ha glömt nåt också, hehe.

Imorgon ska jag visa ett av mina favoritnagellack, det är jättevackert och jättebra. :D

Skrubbeliskrubba!

Jag och Emelie gjorde hemmaspa för några veckor sen så hade tänkt skriva recepten till 3 skrubbar vi gjorde! De var väldigt, väldigt bra, man blev len som en bäbis. :D
ANSIKTSPEELING
½ dl strösocker, 1 msk olja
Blanda ihop ingredienserna och peela med lätta cirkulerande rörelser för att inte stressa huden. Låt verka i några minuter och skölj sedan bort. Källa
FOTSKRUBB
2 dl socker, 2 msk yoghurt
Blanda yoghurten och sockret i en skål och massera in de på rena fötter. Låt verka i några minuter och skälj sedan bort. Källa
KROPPSSKRUBB
1 dl socker, 1 matsked olivolja
Blanda ihop i en skål och massera in kroppen för att skrubba bort döda hudceller och sätta fart på cellförnyelsen. Låt verka i några minuter och skölj sedan bort. Källa
Skrev av Emelie hehe. (:
Smörj gärna in med en bra body lotion/body butter, fuktkräm och fotkräm/helosan efteråt!
Nu ska jag måla naglarna och sen soova, har varit med Corre och Bella + några andra hela dagen idag, var mycket roligt. :D Imorgon ska jag visa mina nagelsaker!

Svar

Saga om Lite svar!:
Vet att du inte använder Seche Vite, men vilket top coat använder du? :) PS: du måste bara testa seche vite, ger en otrolig glans, torkar otroligt snabbt och lacket håller länge. :D

Sen har jag 1 fråga till:
Hur många nagellack har du?
Skulle du kunna visa alla dina lack, verktyg, dekorationer m.m?

Hmm... använder typ Sally Hansens base & top coat men det börjar ta slut så jag tror jag ska köpa nåt av Essies så det matchar mitt baslack, det är det bästa. :) Jag tror tyvärr inte jag kommer testa Seche vite, även om det är i särklass det bästa topplacket i världen. Det innehåller toluen och eftersom topp- och baslack är något man använder varje vecka undviker jag de som jag vet finns toluen i. Toluen kan ge bl.a. fosterskador.

Sen nagellacken, jag har ungefär 80 nagellack. :) Kan fota dem imorgon och räkna för hinner inte idag!

Shopping och snelugg

Hejhej, glömde blogga igår! Var på McDonald´s, sen var jag på pianot och inte på träningen. Efter det cyklade jag hem med Soffis och så började vi typ prata och sen så frågade vi några småkillar om vi fick vara med och spela brännboll och det fick vi så det gjorde vi. Det var rooligt. :D Idag har jag varit på Nova och klippt mig och shoppat och sen var jag på Usports och shoppade och så blev det lite där också så det blev mycket shopping.

En vårjacka

Assnygga innebandyglasögon! :D

En ny innebandyklubba från Unihoc! :D

En bikini

Sen köpte jag typ 2 linnen också, ett paket med luftmadrass och sovsäck och sånt inför Göteborg som vi ska till på onsdag med basketlaget och så lite annat.

Anna ville att jag skulle blogga mycket idag men måste till Emelie nu, hon har födelsedagsfest. Men imorgon ska jag spela innebandymatch, min andra, och sen ska vi bowla och sånt vilket jag är väldigt dålig på... iaf så har jag några inlägg planerade till imorgon och hade även fått en kommentar jag skulle svara på. (: Så förlåt mina strumpor men ni får vänta tills imorgon. :( Pöss!

Lite svar!



Så först, tack för den gulliga kommentaren (och Bellas kommentar). <3

Sen till orly-lacken!
Hm, ska försöka förklara lite bättre. Orly smartgels är ungefär som ett nagellack, fast man bränner fast det på nageln med en lampa och det håller längre, upp till tre veckor.
Nej, det går inte att förlänga med dem, eftersom man behöver tippar eller formar för att förlänga. Enda skillnaden från ett nagellac är att man bränner fast det, behöver lite extra saker före och efter och håller längre!
Det är en ganska lång process man måste genomgå, det finns en steg-för-steg som står i förklaringen på Kicks hemsida och ser ut så här:

1. Börja med att rengöra nagelplattan med SmartGels Cleanser. Ha gärna en välskött och filad nagel som bas. 2. Lägg på SmartGels Primer för att neutralisera PH-värdet i nageln och möjliggöra en enklare applicering av Smartgelen. 3. Applicera SmartGels Base + Top 4. Härda SmartGels Base + Top i den smarta LED-lampan som du kan vinkla för att nå både fingrar och tår. LED-lampan drivs på batteri och kan med enkelhet bäras med. 5. Lacka enkelt med din favoritfärg av SmartGels. Härda sedan i LED-lampan 6. Applicera Base + Top som ett sista lager och härda sedan en sista gång i LED-lampan. Torka av överbliven vätska med remover Wipes. SmartGels Cuticle Oil och ett Top Coat.

Så i princip, du rengör, applicerar primer, tar base coat, härdar, applicerar färg, härdar, applicerar top coat. Sen lite rengöring och cuticle oil!

Finns även matchande nagellack, efter tre veckor får man ju lite utväxt så då fyller man i!

Hoppas det var bra förklaring, annars kolla Kicks hemsida och se vad produkterna gör! :)

Och så skorna
Jag har storlek 38-39 oftast, har 39 i mina nyaste converse. Har även ett par som är 37,5 som passar jättebra så det är lite olika. Sen har jag 40 i mina ballerinor från Thailand, men man vet ju aldrig med Thailands storlekar. ;)

Och converse dance lace är som en converse fast liksom en ballerina.

Visst är den bara såå snygg? Funderar på att typ beställa den om jag hittar på nåt pålitligt ställe. (:

HOLGRAFISKT

Okioki, jag vet att jag skulle sova nu men loggade in på facebook för att gratta emelie och så kollade man ju då vad som hänt också så hittade man Depends holografiska kollektion! En underbar kollektion på 12 lack som bara väntar på att bli min, kommer ut v. 21 och då fyller jag ju år! :D Fast ska inte önska mg dem för jag ska köpa dem alla samtidigt mwihihi.

Bild: Depends facebooksida

Å visst är de så fina? Vet inte vad de kommer kosta, antagligen inte 25 utan typ 39 eller 49. Men 600 kr för en hel holografisk kollektion? TOTALLY WORTH IT!

Emelies födelsedag!

Hallihallå! Idag fyller min bv Emelie år! Och jag målade lite naglar till henne så det kommer lite snabba bilder. :)






Har skrivit Emelie, sen målat lite ballonger och multiglittret skapade jag själv med hjälp av H&M sparkle me up, OPI Fresh Frog of Bel-Air, OPI Gone Gonzo! och så ett rödglittrigt gammalt dependlack!

Iaf, stort grattis till dig Emelie!

Såg förresten att jag hade fått några JÄTTEfina kommentarer, Melina blev mycket glad. :D Hinner dock inte svara idag för måste sova nu men svarar imorgon! ♥

Stor och liten


Hehe var bara tvungen att göra den här jämförelsen för det ser så himla sött ut! Body butter 300 ml och lip butter 10 ml, haha som en liten bäbiskokosnöt!

Grattis Bella!

Skulle bara säga grattis till Bella som fyller år idag! :D


Litet kort jag gjorde, lite fail hjärtan haha men jaja. ;)

Swatch: Alpine snow

Köpte det här lacket på mellandagsrean för bara 75 kr och sen öppnade jag det för några veckor sen så jag hade tänkt skriva lite vad jag tycker om det... :)

OPI Alpine Snow!

1 lager

2 lager

Nöjde mig faktiskt med bara två lager idag för mina naglar är så korta nu, har klippt och filat rätt mycket de senaste veckorna men nu är de äntligen ganska jämna! Har lite problem med mina pekfingrar och att ha fyrkantiga naglar funkar inte riktigt för mig men det är ju mycket finare! Iaf, med det första ganska tunna lagrey blir det här lacket väldigt randigt men på andra blir det fint och på tredje blir det i stort sett perfekt. Ganska snabb torktid, bra borste. Lite rinnigt men inte jobbigt rinnigt. Målar väldigt mycket utanför som ni nog ser... Blir lite mattare när det torkar men det är inte riktigt matt, det finns faktiskt en matt version av det här lacket som heter Alpine Snow Matte.

Det är ju inte riktigt The perfect white men det duger fint och det är nog det bästa vita jag provat. Lite svårt att måla med vänster hand bara. ;)

Brun utan sol


Köpte den här idag när jag ändå handlade lite på Lindex, hade redan en ungefär likadan från Dove fast gammal förpackning men den var på rea så kostade bara 40 kr. Sen har jag också köpt lite födelsedagspresenter till kompisar och lite annat ni inte heller får se! Var inne på en outlet idag också och gissa hur mycket jag dog när jag såg Converse dance lace stå där på en hylla... velat ha dem typ ett år och de bara retas med mig! Fanns bara storlek 37 och då blev Melina mycket ledsen. :(

Imorgon blir det en livmoderhalscancerspruta... fast det är inte sprutan jag är mest rädd för utan hår hårt Emelie kommer trycka in sina naglar i min hand när hon får den! Hahah nej skoja bara. (:

Ringfinger

Har nu äntligen hakat på den stora ringfinger-trenden eftersom jag behövde något snabbt som ändå ska bort imorgon. :) Blev väldigt snyggt tycker jag, trenden är verkligen inte överskattad!


Det lila är ett dependlack, ni har nog sett det innan för Depend har haft det i sitt sortiment permanent i minst ett år, antagligen fler. Fick det för ett år sen men har aldrig riktigt målat med det. Detta är tre lager och så Konad på ringfingret!

Om det så är det sista jag gör


Alla TV-sar i huset visar bara hockey-VM så jag sitter just nu på mitt rum istället. :)
En skiva desperate housewives, chips, godis, läsk, en iPad, en Mac och så snart lite kladdkaka. Rätt awesome början på en helg som bara ska användas till att C H I L L A! Inga basketmatcher, inga planer, bara typ sova? Tror det är år sen jag sov 10 timmar i sträck.

Hoppas att alla får en riktigt toppenhelg! ♥

H&M confetti


Visst är det fint? ♥
Ett av H&M's senaste lack, inte sett i butik än men vill hahahahaha!

Idag har man vart på donken som har öppnat nu, ätit glass och paj! Inte tillsammans men kom på nu att jag borde gjort det för det hade nog varit gott. :D Sen har min stortå typ dött idag av mina skor de dödade mig lite...

Nu ska jag sovaaaa pöss!

Grattis!

Hej alla strumpor :D
Sitter här och är lite stolt mwihihi (bellaskratt)! Slog nyss mitt rekord på temple run, flera månader sen jag spelade det men väntade lite på datorn så spelade lite. Datorn var ju klar på några sekunder men jag satt ändå och spelade i en kvart, första gången jag kommit över 20 000 meter!

Iaf så fyller min syster år idag så grattis! Har inget nagelrelaterat till er idag men något annat kreativt, ett enkelt enkelt enkelt kort som ni kan få lite inspiration av om ni behöver göra ett snabbt kort nån gång.

Väldigt simpelt, bara att klippa en färgad kvadrat i tjockt papper med sidan 10 cm, sedan fyra i vitt tjockt papper med sidan 4,25 cm. 0,5 cm mellan rutorna, limma fast. Cupcakesen kan ersättas med i princip vad som helst, så det är lätt att variera den här sortens kort. (:

Sakura nail art!

Typ nu blommar ju körsbärsträden och det är så fint! De här naglarna har jag velat göra typ ett år men de har bara hamnat långt bak på listan av naglar jag ska göra. Men nu är det ju liksom säsong så det var väl dags.
Före matte top coat:


Efter matte top coat:



Höger:


Det gröna är favoriten marzipan! Först baslack, sen fransk manikyr-lack, svampa mrazipan, målade träd med brunt lack från Thailand. Följde i princip den gröna linjen med två av grenarna, sedan två grenar till och så lite grenar på grenarna. Försökte fylla området inom det gröna med trädgrenar så det är ungefär lika stora mellanrum. Sedan klickade jag ut en mörkrosa och en vit prick och doppade först i rosa, sen i vitt med dottingtool så det blev lite ojämn färg på prickarna. Matte top coat och så klart!

Corre säger alltid till mina designer att det inte är den finaste jag gjort, men jag tycker den här är faktiskt jättefin så vad tyckr du nu då Corre? ♥

Inspiration?

Halli hallå, vad gör ni idag då? :)
Jag har varit i stallet idag med en kompis, usch jobbigt jobbigt! Vi red ut idag och hästen jag red var då lite knäpp och bockade lite och galopperade när vi skulle trava... önskar vi hade galopperat hela tiden för hennes galopp är mycket enklare än traven! Aja hursomhelst är jag helt död i benen för har sprungit med de andra grupperna också i ridstövlar!

Nu ska jag snart göra ett kort till min syster som fyller 16 imorgon då men jag vet inte vad jag ska göra... det är så svårt! Gjorde ett sånt här förra året:

Vill göra ett likadant men det kan jag ju inte haha.

Ikväll blir det nya naglar, tror det blir lite sakurainspirerat men vet inte riktigt hur.

RSS 2.0